Visual Storyteller

“Create impactful visual messages with unique content and a strong vision”

Sinds 2008 maak ik videoproducties. Na mijn studie journalistiek (2008) werkte ik voor de Nederlandse Publieke Omroep en ik hier heb ik de fijne kneepjes van televisie maken geleerd zoals bureauredactie, productie, reportages, verslaggeving, documentaires, diepte-interviews, vox pop’s, studio opnames en buitenlandproducties.

Mijn hart bleef in de tussentijd ook kloppen voor crossmediale producties en na een paar jaar traditionele televisie maakte ik de overstap naar CAMJO reporter (2012). In een korte tijd leerde ik research, script schrijven, zelfstandig filmen, interviewen, monteren, voice-over’s inspreken. Dit deed ik voor o.a. platform NieuwWij en KRO-NCRV programma Spirit.

Mediahuis

Tegenwoordig stuur ik een team van freelancers – gespecialiseerd in videografie, editing, graphic design, animatie en voice-over- aan bij het maken van effectieve visual storytelling video’s. Je kunt bij mij terecht voor:

– Aftermovie van evenementen
– Bedrij
fsvideo’s
– Interviews
– Meercameraregistratie van concerten – Portretten

– Showreels
– Muziekclips
– Behind the scene
– Live Streams voor sociale media

Ben je op zoek naar een allround videomaker met journalistieke wortels en wil jij online betekenisvol communiceren? Klik dan op Diensten (hyperlinken pagina) voor meer informatie en kostenindicatie.

Portfolio

Wil je meer video content bekijken? Abonneer je dan op de DesiYUP YouTube kanaal om op te hoogte te blijven van actuele video content over betekenisvolle muziek, interviews met artiesten, muziekvideo’s en live concertregistraties.