Opleiding

In 2018 rondde ik mijn studie Media Studies (Media & Journalistiek) af, aan de Erasmus Universiteit. Voor mijn masterscriptie deed ik een kwalitatief onderzoek naar de hedendaagse personendemocratie en interviewde voor mijn onderzoek 14 Nederlandse migrantenpolitici uit de vier grote steden en Tweede Kamerleden.

In 2008 behaalde ik mijn Bachelor Journalistiek aan de Hogeschool InHolland Select Studies. In mijn scriptie beschreef ik de opkomst van het crossmediale tijdperk en de plaatsing van online video’s op nieuwswebsites. Voor mijn onderzoek ging ik naar de BBC in Londen en analyseerde ik het gebruik van online video’s op de websites van De Volkskrant, NU en NOS.

Verder heb ik diverse media cursussen en trainingen gevolgd, waaronder het leren maken van documentaires (2009), cursus email, Internet en website marketing (2010) en leren presenteren met overtuiging (2011). Verder heb ik ook taalcursussen gevold o.a. Advanced Cambridge English en Hindi spreken, schrijven en lezen. Om mijn kennis up to date te houden volg ik webinars en trainingen.