AV-Productie

Tell Your Story

DesiYUP Mediahouse helps companies to convey their corporate message through visual storytelling. Well-told stories convey great quantities of information in relatively few words. A video format with a good interview and visuals can easily increase engagement with viewers.

DesiYUP Media Productions is specialized in visual storytelling from a verbal narrative perspective. Delivering video’s with smart interview bites and scenic images of events, animation, historic clips, kinetic texts and photos.

Visual storytelling is typically used to share information with the masses and to preserve memories of important events.

 

Aftermovie

Een aftermovie is perfect middel voor event-marketing om te laten zien hoe geslaagd een evenement is geweest. Een aantrekkelijke aftermovie kan voor een groot bereik zorgen op sociale media en is een goede manier om betrokken partijen te bedanken voor hun bijdrage.

 

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm vertelt op een originele manier een verhaal over jouw organisatie. U kunt beelden aanleveren om het verhaal op een efficiënte manier te vertellen over actualiteiten binnen uw bedrijf.

 

Portretvideo

Een portretvideo geeft een goed beeld over u als professional. Wat zijn uw drijfveren, waar ligt uw passie? Uw persoonlijk verhaal wordt op een toegankelijke manier in beeld gebracht.

 

Meercameraregistratie

Een meercameraregistratie geeft een goed beeld over een evenement of bedrijfsactiviteit. Het is over het algemeen een lange video geschikt om als legacy te publiceren op uw website. Het is ook een leuk relatiegeschenk. 

 

Wervingsvideo

Een wervingsvideo is een call to action. U wilt kijkers enthousiasmeren over een goed doel of motiveren om een goed initiatief te steunen.

 

Instructiefilm

Een instructiefilm zegt meer dan 1000 woorden. In een korte video legt u uit waar uw bedrijf aandacht voor vraagt. Een instructievideo wordt ook makkelijker gedeeld op sociale media en werkt effectiever dan enkel tekst. Daarnaast is het een goede manier om klanten te informeren.

 

Showreel

Een showreel is over het algemeen een samenspel van verschillend beeld. Het weergeeft in een paar seconden wie u bent en wat u doet. Een showreel wordt veelal gebruikt in de entertainment industrie.

 

Muziekclip

Een muziekclip wordt over het algemeen gebruikt door muzikanten. Het is een perfecte manier om een origineel lied te promoten op sociale media en een video viraal te laten gaan.

 

Behind the scenes

Een behind-the-scene video brengt voorbereidingen van een evenement in kaart. U kunt een behind-the-scene video ook gebruiken om bedrijfsmatige ontwikkelingen te volgen. Bijvoorbeeld bij bouwprojecten.

 

Trailer

Een trailer video enthousiasmeert en informeert een doelgroep. Het maakt mensen warm om deel te nemen aan een activiteit of evenement. U kunt ook een trailer maken om een film of documentaire aan te kondigen.

Kostenindicatie

 

Aantal draaidagen:
Halve draaidag €350
Hele draaidag €475
2-4 draaidagen €600 per dag

 

Standaard montage van de beelden + logo + titelbalkje + muziek:

1 Video € 450
2-4 Video’s € 500 per video

Premium montage van de beelden + logo + titelbalkje + achtergrondmuziek + effecten + ondertitels

1 Video € 500
2-4 Video’s € 600 per video
Animatie € 250
Voice-Over € 150 (eigen stem of van de klant)
Script & Storyboard € 150
Productie/Regie € 50 euro per uur

Een offerte wordt op maat gemaakt in goed overleg met de klant.

Portfolio