Elevator Pitch

Welkom op mijn persoonlijke website! Ben jij op zoek naar een strategisch communicatieadviseur voor interne of externe communicatievraagstukken dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Mijn naam is Mahesvari Autar en ik woon in Rotterdam. Aan de Erasmus Universiteit heb ik mijn masterdiploma Media & Journalistiek behaald en aan de Hogeschool InHolland Rotterdam een bachelordiploma Journalistiek met als kernspecialiteit televisie & crossmedia.

Sinds 2011 onderneem ik onder de vlag DesiYUP Media Productions en stuur ik een team van freelance makers aan die gespecialiseerd zijn in AV-producties. Samen maken wij video’s over uiteenlopende onderwerpen. Ga naar de subpagina ‘Diensten > AV-Productie’ om onze portfolio te zien en prijslijst te bekijken.

Mijn grote passie is muziek. Voor culturele instellingen in Nederland produceer en organiseer ik als gastprogrammeur betekenisvolle Indiase concerten. Inmiddels hebben wij ruim 60 concerten georganiseerd in verschillende culturele instellingen: de Doelen, Keramiekmuseum Leeuwarden, Oude Luxor Theater, Lantarenvenster, Zuiderstrandtheater, de Nieuwe Kerk Den Haag.

In 2023 bestaat DesiYUP 12 jaar. De Engelstalige website is uitgegroeid tot een internationaal community platform. Opkomende muziektalenten worden geïntroduceerd en bezoekers raken geïnspireerd door de muziek die wij programmeren. Muziek wordt ingezet als instrument om gemeenschappen te verbinden en de bilaterale relatie tussen Nederland en de diasporalanden India en Suriname te verstevigen.

Mijn ondernemerschap is een samensmelting van kennis, gedrevenheid en het verschil willen maken. Het heeft mij in 2019 een nominatie opgeleverd voor de Rotterdamse Zakenvrouw Award, in de categorie zzp zonder personeel. In 2022 heb ik de eervolle persoonsvermelding gekregen van de organisatie Code voor Diversiteit en Inclusie voor mijn inzet in de kunst en cultuursector. Daarnaast ben ik ambassadrice van de NONA Sanitary Napkin project in Sri Lanka.